Przekaż 1% podatku dochodowego od osób fizycznych za rok 2019 Stowarzyszeniu NOE

procent

Gostyńskie Stowarzyszenie Przyjaciół Zwierząt NOE jest organizacją pożytku publicznego uprawnioną do otrzymania 1 % podatku dochodowego od osób fizycznych za rok 2019.

Wystarczy tylko wpisać w odpowiednich polach rocznego zeznania podatkowego nasz numeru KRS - 0000286069, a resztą zajmie się Państwa Urząd Skarbowy. Pozyskane środki przeznaczamy w całości na realną pomoc bezdomnym zwierzętom, poszukiwanie domów adopcyjnych w całej Polsce, leczenie zwierząt, działania interwencyjne i zakup karmy.Działamy na rzecz zwierząt od 2007 r. i jesteśmy organizacją pożytku publicznego od 2013 r.

Jeśli chcesz dowiedzieć się na jakie cele wydajemy zgromadzone środki zapoznaj się z obowiązkowymi dla organizacji pożytku publicznego sprawozdaniami  finansowymi i merytorycznymi, które zostały opublikowane w bazie sprawozdań organizacji pożytku publicznego na stronie Narodowego Instytutu Wolności (patrz).

Wszystkim, którzy przekazali 1% podatku w latach ubiegłych serdecznie dziękujemy w imieniu potrzebujących zwierząt.

Ten wpis został opublikowany w kategorii Aktualności, Bez kategorii i oznaczony tagami . Dodaj zakładkę do bezpośredniego odnośnika.